Tevékenységeink


A termékcsaládon belül három termékcsoportot különböztetünk meg:

Köret jellegű termékek:

  • Előfőzött nokedli
  • Vadasmártás
  • Burgonyakrokett

Önálló fogásként ajánlott termékek:

  • Előfőzött mélyfagyasztott  derelyék:
    1. Meggyes-túrós derelyék
    2. Túrós derelyék
    3. Szilvalekváros derelye
    4. Vegyes gyümölcsízes derelye
    5. Barackízes derelye
    6. Csokikrémes derelye
    7. Vaniliakrémes derelye
    8. Zöldséggel töltött derelye
    9. Mogyorókrémes derelye
      • Burgonyanudli

Levesbetétek:

  • Előfőzött daragaluska                                     

A gyártási eljárás eredményeként a termékeink meghatározó jellemzői:

  • Nokedli,  derelyék igen gyorsan készre főzhetőek az újraforrástól számítottan 2-4 perc alatt konyhakészek.
  • Kihűlés után nem keményednek vissza.
  • Újra melegíthetőek, élvezeti értékük változatlanul megmarad.

Az önálló fogásként kínált derelyék felhasználási módja két féle lehet:

1.Főzhetőek

2.Forró olajban 1-2 perc alatt készre süthetőek

Mindkét felhasználási módban a tölteléket magukban tartják a töltelék, nem folyik ki, belső rész krémes jellegű marad.

Porcukros felületi szórással vagy különböző ízesítésű öntetekkel ajánljuk fogyasztásra.  

  • Valamennyi termékünk mentes mesterséges ízfokozótól-színezőanyagoktól, tartósítószert nem tartalmaznak.
  • Baross pályázaton nyertünk a funkcionális élelmiszerek előállítására vonatkozólag, melynek célja különböző betegségek prevenciója a táplálkozási láncban. E termékeket a Debreceni Orvostudományi Egyetemmel, a Nyíregyházi Főiskola Molekuláris Kutató Intézetével, két kórház közreműködésével valamint a Regionális Fejlesztési központ támogatásával fejlesztünk ki.
  • E termék család bevezetését is ajánljuk kellő érdeklődés esetén szíves figyelmükbe.
  • 2014-től konzorciumi keretek között pályázatot nyertünk „Magas hozzáadott értékű, humánklinikai vizsgálatokkal igazolt egészségvédő hatású, egyedi hatóanyag-kombinációkkal dúsított speciális lisztkeverék alapú tésztaféleségek kifejlesztése új analitikai és technológiai eljárások alkalmazásával.” című tárgyban.

A konzorcium tagjai:

 

          GoodMills Magyarország Malomipari Zártkörűen Működő Részvénytársaság

  • Központi Környezet- és Élelmiszer-tudományi Kutatóintézet körűen Működő Részvénytársaság

 

  •  EXILFOOD Zöldség-Gyümölcs Kereskedelmi Kft

 

  • Eger Innovations Kutatás-Fejlesztési Nonprofit Kft

A tésztatermékekből jelenlegi gyártási kapacitásunk 5 tonna/nap, mely újabb gép elhelyezésével 8 tonna/napra növelhető.

Külön rendszert képez a nokedli gyártó gépsor, mely a derelyegyártástól független rendszer.

 

Az EXILFOOD Kft. 2017-ben sikeres GINOP-1.2.2 pályázatot nyújtott be.

A pályázat keretében korszerű gombócgyártó gépet, valamint a hozzá kapcsolódó berendezések beszerzése történt meg 39 millió Ft értékben.

A gépi berendezések 2017. decemberében üzembe lettek állítva.

Az EXILFOOD Kft. ezzel tevékenységét bővítve új termékek előállítását végzi.

A beruházásnak köszönhetően jelenleg nyolc féle ízesítésű gombócok gyártását végezzük.

 

Szilvatöltelékes

Túrótöltelékes

Szilvalekváros

Baracktöltelékes

Csokoládé töltelékes

Mogyorókrém töltelékes

Almatöltelékes

 

gombócokat gyártunk, melyek ízesítése elnyerte a vevők bizalmát.A későbbiekben a szilva szezontól egész szilvával töltött gombócokat is gyártunk.

Központ: Exilfood Kft.
4471 Gávavencsellõ, Tisza út 119.
42/572-042
info@exilfood.hu
Telephely:
4471 Gávavencsellő, Temető út 5.
42/572-042
postmaster@hutohaz.t-online.hu